• MEGSZŰNT íZ,ILL. ILLAT ÉRZET?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TISZTELET DR.NŐ! EGY KEDVES ROKONOM KÉRT MEG,HOGY TEGYEM FEL EZT A KÉRDÉST EZEN AZ OLDALON.KÖZEL FÉL ÉVE,DE LEHET HOGY MÁR TÖBB IS TÖRTÉNT VELE EGY ÁJULÁS AMI KÖVETKEZTÉBEN BEÜTÖTTE A BETONBA A FEJÉT.LETT NEKI EGY KOPONYA ALAPI TÖRÉSE.AZÓTA NEM ÉREZ ÍZEKET ILLETVE SZAGOKAT.MIRE LEHET SZÁMOLNI?IDŐVEL EZ VISSZA TÉRHET MAGÁTÓL VAGY ESETLEG VALAMI TERÁPIÁVAL?VÁRM MIHAMARABBI VÁLASZÁT!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Az idegrendszeri sérülés okozhatja a panaszokat, nem tudom, hogy tisztázták-e, hogy mely területek sérültek. Az idegrendszeri funkciók egyes esetekben visszatérhetnek hosszabb-rövidebb időszak után, sokszor ez nem is jósolható meg előre, mindenképp tisztázni kellene a sérülés mértékét, és a gondozóorvost megkérdezni a lehetséges prognózisról.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 22., 14:05; Megválaszolva: 2011. június 23., 15:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: