• Jobb oldali teljes zsbbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot azt szeretném kérdezni hogy miért van az h szédülök percenkét és zsibbad a két lábam? de mindenek előtt ez 2 napja volt ültem a padon és egyszer csak el ment a jobb oldali látásom és melegség kapott el,és el kezdett az egész jobb felem zsibbadni.ez Lengyelországban volt... ott el vittek orvoshoz csináltak sok vizsgálatot mint pl : Agyi CT ,EKG ,VÉR VÉTEL ,VÉRNYOMÁS MÉRÉS ,REFLEX MÉRÉS ÉS SEMMI BAJOM NEM TUDJÁK MIÉRT VAN KÉRDÉS H MI A BAJ MIÉRT SZÉDÜLÖK MÉG MINDIG MIÉRT ZSIBBADOK? KÖSZÖNÖM

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a zsibbadás, látáskiesés témában

        Kedves Kérdező! Ezek a kis epizódok lehetnek kis agyi keringészavarok, melyek átmenetiek, lehetnek egyéb, központi idegrendszert értintő gyulladásos betegségek pl. vasculitis (érgyulladás), demielinisiatio (idegrostok burkának károsodása). Itthon is keressen fel egy neurológia szakrendelést, hogy a kivizsgálását befejezzék.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. június 20., 09:23; Megválaszolva: 2011. június 26., 19:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: