• Súlyos?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A barátnőmnek 7éves a kisfia és ha eddig valamilyen betegségbe beleesett az biztos hogy nagyon " erősen" jött ki rajta! Pl.: a bárányhimlő is úgy jött ki rajta hogy szövődménye is lett megtámadta a kisagyat azt hiszem ! Azóta figyelemmel van kísérve pl.. most volt nem rég egy vizsgálaton melynek ez volt az eredménye.: " Hyperventill terhelés alatt diffúz lassulások". Mivel jár ez a későbbiekben ? Jár e valamilyen hátránnyal ez (pl. az agy lassabb működése ) ?

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! A lezajlott fertőzés és a lezajlott kisagyi gyulladás, mert valószínűleg ez zajlott, a későbbiekben már nem okoz nagyobb bajt, csak azok a tünetek maradhatnak fenn, amik most is megvannak. A hyperventillatiora jelentkező lassulás, teljesen normális EEG eltérés, emiatt ne aggódjanak, hogy problémát okoz.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. június 19., 20:39; Megválaszolva: 2011. június 26., 19:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: