• Neurologia - neuropatia Denny Brown szindroma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Apukamat leukemiaval -LLC - diagnosztikaltak ot eve. Kemoterapiat kapot ket evben, egy, egy hat honapos kuraban, majd ket evig tunetmentes lett. Iden megint kapot ket kurat - endoxan- de nem tudtuk be fejeyni mert hat hete nem tud jarni, most mar a kezeit sem tudja hasznalni, es ulni sem tud csak tamasztva. A nagyvaradi neurologus a neuropatia- Denny Brown szindromat allitotta fel. Kezeleskent most Thiogammat kap 1 x iv perfuzioban es 3x800 mg gabagammat. Az alap neurologiai kezelest 6 hete keztuk el 3x 300 mb gabagammmaval es 1x 40 mg thiogammaval. Sajnos semmi valtozas csak rohamos romlas van apukamnak az allapotaban. Szeretnem tudni van-e valami mas modja a kezelesnek, vagy remeny a valtozasra. Van-e modja a betegsegrol tudakozni valahol. Nagyon szepen koszonom.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Nem tudom, hogy neuropathia okozza e panaszait az édesapjának. Érdemes lenne további vizsgálatokat is végezni, mert lehet, hogy független az alapbetegségtől a panasza. Kemoterápia hatására lehet ugyan neuropathia és maga az alapbetegség következtében is, de azok ennyire súlyos tüneteket nem szoktak okozni. Beszélje ezt meg kezelőorvosukkal.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. június 09., 10:23; Megválaszolva: 2011. június 11., 13:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó