• HIrtelen melegedés mindkét lábban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram! A következő problémával fordulok Önhöz. Barátom mindkét lábában -főleg délutánonként-esténként- hirtelen meleg-égető érzés jelentkezik . Ez az érzés állítása szerint fájdalom nélküli, de nagyon zavaró-idegesítő. (Ilyenkor ideiglenes megoldást nyújt neki a hideg zuhany.) Már jó pár éve, gyakorta előfordul ez a kellemetlen jelenség nála, orvosnál is járt, de csak legyintettek rá, mondván ez nem komoly probléma. Remélem ezúton sikerül előbbre jutni ebben az "égető" ügyben. Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a melegérzés témában

        Kedves Kérdező! A meleg érzés oka lehet az idegek valamilyen bántalma. Ez számos ok miatt kialakulhat,például metabolikus ok, toxikus ok, fertőzés, stb. Javasolt lenne B-vitamin komplex szedése, ha nem javul, keressen fel ideggyógyászt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 08., 00:40; Megválaszolva: 2011. június 09., 10:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: