• Furcsa a kislanyom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktorno ismet a segitseget kerem de most a kislanyom miatt irok onnek.Kb.2 het azt vettuk rajta eszre mindha ebren aludna nyitott szemel.Kozben o ugymond gagyog mert ugyanis ug ahagy mar beszel de csak mi ertjuk a parommal ot.Eloszor majd 2 hettel korabban vettem rajta eszre ezt a fura dogot,egyik eszaka hasmenese volt es nagyon kakis lett lekellett tusolnom ot es tiszta agynemut huzi (nem tudom nem ez e az oka??)es miutan mar tisza volt minde, nem aludt visz mingyart hanem gugyoreszett mint egy 4 honapos baba es egy kicsit be be remegett mind ha gocs be randult volna kicsit fel masodpercre kb akkor eszak 3 szor.Azota mar volt rajta ugan ez de nappal kb 5 10 pecre.De ojan mind ha ott se volna mindha almonda csettintun vagy ra szolunk visz meg nidha nemtudna szolni.Vigyuk orvoshoz??Elore is koszonom valaszat.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a gyermek neurológia témában

        Kedves Kérdező! Mindenképpen keressenek fel egy gyermekneurológiai szakrendelést, mert a leírás alapján felmerül egyfajta epilepsziás rosszullét lehetősége. Jó lenne, ha egy-egy ilyen epizódot felvennének videora, hogy a vizsgáló orvos láthassa a rohamot. Ez nagy segítséget jelent neki majd a diagnózis felállításában.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. június 07., 21:35; Megválaszolva: 2011. június 11., 13:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: