• Stroke előjel?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Többször tapasztaltam, hogy a fejbőrömön zsibbadás, furcsa érzés fut át, mindig a baloldalon pár másodpercig tart, semmi mást nem érzek. Utal ez valamilyen betegségre? Üdvözlettel:

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! A fej bőrének érző működését a nyaki gerincből származó érző idegrostok látják el. Lehet a panasza a nyaki gerinc "meszesedéséből" származó. Stroke-nak biztosan nem lehet az előjele.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. június 07., 09:46; Megválaszolva: 2011. június 11., 13:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: