• Bal arcfél zsibbadása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Gyermekkorom óta hipertóniával kezelnek. Pár hónapja sikeresen beállították a vérnyomásom, viszont gyakran zsibbadás tapasztalok a bal arcomon. A magas vérnyomással járó vizsgálatok eredménye rendben van, de a zsibbadás változatlanul jelentkezik.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! Neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek, ahol ki tudják azt zárni, hogy a panasza az az arcot ellátó érző ideg bántalma vagy pedig agyi, azaz centralis ok miatt alakult ki.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. június 04., 21:13; Megválaszolva: 2011. június 06., 20:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: