• Enyhe szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő Nekem az alábbi panaszaim vannak:enyhe szédulést érzek már kb, 4 napja és esténként nehezen tudok elaludni, mintha magas lenne a vérnyomásom(pulzusszámot mértem magamnak és az 62 volt) sokszor hirtelen kimelegedek és nagyon melegnek érzem az arcomat, illetve mintha valami furcsa illatot éreznék az orromban néha.Ami még ide tartozik szerintem, hogy külföldön dolgozom és távol vagyok a családomtól, lehetséges hogy ez is közrejátszódik.Az igazsághoz hozzátartozik hogy kb, 2 hónapja iszonyatosan bevertem a homlokomat és azonnal óriási púp keletkezett, orvosnál nem voltam vele mert külföldön dolgozom. A kérdésem ezek alapján az lenne hogy a 2 dolog között lehet e összefüggés, illetve forduljak e orvoshoz? Ha viszont orvoshoz nem kellene fordulnom akkor mit tehetek itthon? Mielőbbi válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a fejsérülés, szédülés témában

        Kedves Kérdező! Egy alapos kivizsgálás fontos lenne, mert a fejsérülés is okozhatja a tüneteket, de lehet más betegség is a háttérben. Belgyógyászatot és neurológiát mindenféleképpen meg kellene látogatni, ezekre a háziorvosa tud beutalót adni!


        Kérdés: 2011. június 02., 14:53; Megválaszolva: 2011. június 05., 21:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: