• Talán "Tikkelés"?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor nő! Van egy 3-éves fiú unokánk,alvás közben éjszakánként gyakrabban délutáni alvás közben nem olyan sűrűn feltérdel és a könyökére támaszkodik és ringatja magát olyan mértékben, hogy a fejével a kis ágya végét fejeli. Ezen alkalmakkor nem ébred fel álmából csak akkor amikor ki vesszük az ágyából. Kérdésünk a következő. Milyen szakrendelésre vigyük a gyermeket, mitől alakulhat ki ez probléma. későbbiekben lehet-e ebből adódóan fejlődési rendellenessége . Válaszát előre is köszönöm . Tisztelettel Csóka Sándor (nagypapa)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a neurológia témában

        Kedves Nagyapa! A kisgyermek mozgását ilyen alkalmakkor rögzítse mobiltelefonnal vagy kamerával, és a felvételt kisfiút javasolt gyermek ideggyógyászati szakrendelésre elvinni, a felvételt az orvosnak megmutatni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 29., 00:02; Megválaszolva: 2011. május 30., 16:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó