• Szolizhatok-e ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gerincvelő gyulladásom van . Két hónapja szteroidos infúziót kaptam, nem tudom mennyi időt vesz igénybe a gyógyulás 1 hónap mulva kell visszamennem kontrolra. És azt szertném kérdezni, hogy ezzel a betegséggel szolizhatok -e vagy van e köze a szolinak köze ehez a gyuladáshoz ? Havonta 2 - 3 alkalommal szoktam szolizni. Válaszát előre is köszönöm !!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a gerincvelő gyulladás témában

        Kedves Kérdező! Biztosan nem a szolárium okozta a gerincvelő gyulladást. A szteroid viszont érzékenyíti a bőrt, ezért jobb lenne, ha egy darabig még nem járna szoláriumba és a napozást is kerülné.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. május 24., 17:21; Megválaszolva: 2011. május 30., 12:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: