• Agydaganat ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        először húsvétkor ápr. 26 ájult el a lányom akkor kiengedték a kórházból vizsgálatokra küldték azokból nem derült ki semmi kóros dolog MRI.-re aug 19-re kapott időpontot, mos május 22-én ismétlődött az ájulás ilyenkor nem is emlékszikaz egészre csa k pár perc elteltével pulzusa 12o ami később visszamegy nagyon összetörte magát ezeknél az eséseknél most benn tartották a kórházban,de szeretnénk előbb MRI vizsgálatra vinni

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ájulás témában

        Kedves Kérdező! Korai lenne ennyi információ alapján elhamarkodottan diagnózist mondani. Kardiológiai, neurológiai, anyagcsere okai is egyaránt lehetnek, stb. Alapos kivizsgálás adja meg a választ.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 23., 06:43; Megválaszolva: 2011. május 24., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: