• Férjem!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő! A férjemmel kapcsolatban irok önnek. 35 éves és hónapok óta szédül és össze akar esni, eddig napközben érezte, de mostanában már éjjel is felébred rá, és fekve is össze akar esni.. Ez olyan hullámokban jön neki. Egyik pillanatban teljesen jól van a másikban meg állni sem bir. Volt belgyógyászaton, mert egy időben a mellkasát is nyomta, de nem a szive csinálja és mindent rendben találtak nála. Volt ortopédián a hátgerince miatt, de ott is rendben van minden. Pszichológusnál is volt, ott mondták neki, hogy állandó stressz miatt lehet.De most, hogy nem is dolgozik otthon van és egyre romlik az állapota. Volt igy 3 éve is.. Akkor teljes neurológiai kivizsgálása volt, de ott sem találtak semmit. Mostanra viszont, napról napra rosszabb az állapota, hányingere van és már enni is alig eszik. Csak fekszik, mert úgy el tudja viselni. Kérem segitsen, hogy mit tudnánk tenni, vagy mi okozhatja ezeket.. Előre is köszönöm!!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! A háttérben számtalan ok állhat, ennyiből megmondani nem lehet. Ismételt neurológiai vizsgálatra lenne szükség, ahol a vizsgálata után többet tudnának mondani Önnek.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. május 21., 22:25; Megválaszolva: 2011. május 24., 19:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: