• CPK érték emelkedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        17 éves fiam 3. hónapja szedi a Convulex gyógyszert. jelenlegi vérvételekor a cpk értéke 453.000, és a Hugysav:385.000 kiugrást mutat. más emelkedett értéke nincs. Mi ennek az oka? Tudtommal nem iszik, normális életritmusa van, más gyógyszert nem szed. Rendszeresen jár iskolába, felügyelet alatt van. Köszönöm a válaszát

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a CPK témában

        Kedves Kérdező! A Convulex nem szokta emelni a CPK értéket, viszont ha van rohama, amit esetleg nem vesznek észre és Ő nem emlékszik rá, attól lehet magasabb ez az érték. beszéljék ezt meg neurológusukkal.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. május 20., 17:47; Megválaszolva: 2011. május 24., 19:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: