• Milyen gyógyszert tudna ajánlani nekem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sajnos én születésem ótaa vagyok ilyen beteg mert amikor születtem a nyakamra volt tekeredve a köldök zsinór,és nem kaptam elég oxigént,így sajnos agy egy kis részén elhalás van bal oldalt.,de nem tudjuk mekkora,és ,hogy lehet-e műtétet végezni rajta,hogy teljesen megszünjön a betegségem. Van pschyáterem aki direkt az epilepsziásokkal foglsaalkozik legjobban.Már voltam nála sokszor bent fél évente kellett be mennem a kérvényt kérni tőle,hogy amilyen gyógyszert ő kiírhat azt a háziorvos is kiírhatja fél évig.Aztán megint eltelik fél év megint kell kérvényt kérni,hogy kiírhassa a háziorvos 6 hónapig.Mert amit egy pszihiáternek ki szabad írni gyógyszert azt a házioorvosnak nemszabad olyan gyógyszer is van közte amit a háziorvos nem írhat ki ezért kell fél évente be mennen és kérnem kérvényt.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a epilepszia témában

        Kedves Kérdező! Sajnos ezeknek a gyógyszereknek a kiírása szakorvosi javaslathoz kötött, nincs ezek között olyan, mely ne így lenne. A rendszeres kontroll vizsgálat fontos a gondozott betegek állapotának nyomon követésében.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. május 14., 16:16; Megválaszolva: 2011. május 16., 23:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: