• Szagláshallucináció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2011 február végén volt egy erős megfázásom Cefzilt majd Summamed gyógyszert szedtem .Azt követően romlott a szaglásom úgy kb 30 % illatokat éreztem .Felkerestem egy orr fül gégészt majd miután ott minden leletem negativ lett egy ideggyógyászhoz fordultam .Neuromultivit Ep filmtablettát irt fel napi 2x1 adagban .Ezt követően édes illatokat és eltorzult illatokat érzek és az izérzékem is megváltozott.Körülbelül 3 hete áll fenn ez az állapot .Szeretném megtalálni a megoldást sürgősen mivel 1 hét múlva külföldre kell utaznom hosszabb távra .Ez idáig minden leletem negativ .Olvastam http://www.webbeteg.hu/cikkek/ful-orr-gegeszet/6209/mi-az-a-szaglasi-hallucinacio-(fantozmia) ezen az oldalon a feljegyzésést . Kérem mielőbbi válaszával tiszteljen meg ! Üdvözlettel Gál Gabriella

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szaglási hallucináció témában

        Kedves Hölgyem! Még idő kell, hogy rendeződjenek a dolgok, ennyi idő alatt látványos javulás nem is várható. Javaslom, hogy szedje tovább a felírt gyógyszert, és ha hónapok alatt sincs javulás, menjen vissza kontrollra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 12., 07:29; Megválaszolva: 2011. május 14., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: