• Nyaki érvizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jobb old-ontima-media 0,7-0,8 mm, az oszlásnál 40%-os szükületet okozó meszes plakkrendszer,ráterjed az interna kezdeti szakaszára is.Vertebralisok áramlása enterograd.A jobb sublavia eredésénél kis meszesedés, a keringés rendben. Ma voltam ezen a vizsgálatom, mivel nagyon gyakran van egyensúly zavarom. A vérnyomásom 110-120/70-80. Kérem a választ. Köszönöm

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a szédülés, nyaki érvizsgálat témában

        Kedves Kérdező! A lelet alapján az áramlás megtartott a nykai erekben, a jobb oldali fő nyaki verőérben írnak le egy szűkületet, mely még az áramlást nem befolyásolja. Az agyébként leírt kis meszesedések szintén nem jelentősek. A vérnyomása alacsonyabb, és elképzelhető, hogy időnként leesik és ez okozza a szédülését. Keresse fel neurológusát, aki a vizsgálata után, a tüneteinek részletes ismeretében bővebb felvilágosítást tud adni Önnek.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. május 04., 16:04; Megválaszolva: 2011. május 06., 15:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: