• Zsibbadó kisujj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorúr/Doktornő! Kb. 2 hónapja zsibbad a bal kezemen a kisujjam állandó jelleggel. Van amikor erős a zsibbadás, de van hogy minimális, illetve észrevettem a bal kezem mintha ügyetlenebb lenne, de a kisujjamon kívül más ponton nem érzek zsibbadást. Háziorvosnál voltam vele, röntgent, vérvételt készíttetett és adott beutalót ideggyógyászatra, időpontot kaptam, 1 hónap múlva kell mennem. Olvastam neten jobb mielőbb cselekedni, namármost akkor lesz 3. hónapos a problémám(ha addig el nem múlik......csak úgy legyen) Előzmények röviden: kb10 éve játszok gitáron, utóbbi időben súlyzós edzéseket végzek, sokat számítógépezek esetleg a billentyűzethez való kéztartásnak lehet köze hozzá. Reménykedek benne van rá valami gyógyír, mivel a gitárjátékhoz nagy szükségem van a kisujjamra is és ahogy írtam minthogyha kicsit ügyetlenebb lenne a kezem, kevésbé tudok vele ráfogni valamire, szorítani. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alagút szindróma témában

        Kedves Kérdező! Kímélje a kezét, szedjen B-komplex vitamint, enyhébb tünetek esetén elég a csuklók éjszakai nyugalomba helyezése csuklósín segítségével.Ezt érdemes már most elkezdenie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 24., 00:40; Megválaszolva: 2011. április 24., 12:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: