• Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő! Egy hete kb beütöttem a fejem, de nem volt semmi eszméletvesztés, hányás, ilyenek! Azota furcsán érzem magam, nemtudom h emiatt van-e. Bárhova nézek olyan mintha álmodnék! Fáj a fejem, meg szédülgetek! Nem érdekel semmi, fáradt, bágyadt vagyok! Ön szerint miért van ez?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a koponyasérülés témában

        Kedves Kérdező! Ideggyógyászati vizsgálat tudja csak eldönteni, hogy a balesettel összefüggésbe hozható vagy egyéb oka van a panaszoknak. Javaslom, hogy történjen ideggyógyászati vizsgálat, ha negatív lesz, ön is megnyugszik.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 23., 19:53; Megválaszolva: 2011. április 24., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: