• Érzéketlen...2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő, köszönöm a gyors válaszát, fölkeresem az ideggyógyászati rendelést. Az Ön által leírt lehetséges kiváltó okok milyen betegségre utalnak? Még egy kérdésem lenne, nemrég voltam vérkép vizsgálaton, az amiláz szintem 130-as volt. Kb. két éve ilyen értéket mutat. Ha jól emlékszem a lelet szerint a felső érték 100 körül van. Kell ezzel foglalkozni Ön szerint? Köszönettel, Dr.Chernel Tamás

        Dr. Csuth Ágnes válasza a érzészavar témában

        Kedves Kérdező! Az idegek valamilyen ok miatti károsodása előfordulhat mechanikai, anyagcsere, keringési okok miatt, pontosat csak vizsgálattal lehet mondani. Önmagában egy amiláz értékkel kapcsolatoan nem tudok véleményt mondani, mert nem ismerem a panaszait és a kórtörténetét, ezzel kapcsolatosan a háziorvos fog tudni önnek személyre szabott választ adni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 23., 15:51; Megválaszolva: 2011. április 29., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: