• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Két heti szédülés ami időközönként jelentkezik, mandulaszag érzet kiséretében.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek. A szaglási hallucináció és a szédülés ritkán társuló tünetek, melynek oka az agyi központok károsodása lehet. Lehet a két érzet egymástól független egy időben jelentkező tünet. A szédülésnek számtalan oka lehet pl. vérszegénység, alacsony vagy magas vérnyomás, vércukorszint, agyi keringészavar, fülben lévő egyensúlyozó szerv bántalma stb. Ennyiből, amit leírt, pontosabbat mondani nem lehet, keressen fel egy fülészeti majd egy neurológiai szakrendelést.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. április 17., 09:28; Megválaszolva: 2011. április 20., 20:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: