• Mitől lehet izomgyengeségem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2010 november 18-án megműtöttek kiszakadt porckorongsérvre,állapotom 2-3 hétig stagnált,fájdalmaim csökkentek,majd a 6 hetes kontrollra újra kezdődő panaszokkal mentem.Ekkor kezelőorvosom elküldött utókezelésre egy fürdőkórházba,3 és fél hétig voltam ott,lelkiismeretesen végig csináltam a kezeléseket,de alhasi fájdalmaim nőttön-nőttek.Két hete vagyok itthon ,hasi fájdalmaim csökkentek,de újjabb tüneteim jöttek elő,amitől nagyon el vagyok keseredve.Nem tudok menni és állni.Két perc menés után olyan gyengévé válik a lábam,mindkettő,hogy azt érzem,hogy rögtön összecsuklok.Az állás ugyanilyen nehézségekbe ütközik,10 percnél tovább nem birok semmilyen munkát végezni,le kell ülnöm,mert zsibbad és teljesen elgyengül a lábam.Ráadásul eddig a fekvés nagyon jó volt,most már erős fájdalmaim vannak,ha lefekszem,szinte csak az a jó,ha ülök.Kérem adjon tanácsot mitévő legyek?Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a gerincsérv témában

        Kedves Kérdező! Valószínű, hogy ismételten ideggyök nyomódása okozza a panaszait, mely lehet gerinc eredetű, de lehet a probléma a lefutása mellett bárhol. Az alhasi fájdalom vagy LII-LIII gyöki érintettséget jeleznek, vagy kismedencei folyamatot. Neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek, ahol a vizsgálata után többet tudnak Önnek mondani.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. április 15., 09:06; Megválaszolva: 2011. április 20., 20:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: