• Ön szerint Parkinson kóros vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2001-ben stroke-om volt, ami részleges bénulást hagyott a jobb oldalamon. 2007-ben lebénult a jobb szemhéjam, agylágyulást állapítottak meg. Ma már folyamatosan remegek, nehéz megérteni a beszédemet, a mozgásom koordinálása nagyon nehéz. Állapotom folyamatosan gyengül. Nagyon rossz a közérzetem, hamar elfelejtem a dolgokat, és nincs erőm sem. A helyi idegszakorvos azt mondta, nem tud mit csinálni velem. A háziorvos nem mond semmit. A feleségem ápol, mert a gyermekemnek már családja van és messze él tőlünk. Sajnos Ő is depressziós, és nagyon el vagyok zárva a külvilágtól, mivel a látásom is nagyon gyenge lett. Tisztelettel várom válaszát.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a stroke, Parkinson kór témában

        Kedves Kérdező! A remegés, a beszédzavar, feledékenység lehet a Parkinson kór tünete, de a vizsgálata nélkül nem tudom megmondani, hogy Önnél fennáll e a betegség, vagy a tünetei a stroke következményeként alakultak ki. Neurológusát kellene erre megkérdeznie, aki a vizsgálata után meg tudja Önnek mondani, hogy mi a baj.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. április 14., 17:02; Megválaszolva: 2011. április 18., 09:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: