• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr nő / úr. Kb ,egy hete szédülök vérnyomásom rendben,voltam orvosnál.A családban az édesanyám szintén keringési zavarokkal küzd.Egyébként fülzúgási panaszaim vannak voltam ,fül-orr-gégésznél ,hallás vizsgálaton ott azt mondták sokat romlott a hallásom halló készülék javasolt , neurológusnál ő nem talált semmi elváltozást,írt gyógyszert de semmit sem használt,most meg egy gyógynövényeset ajánlott .Most meg ez a szédülés nagyon zavar főleg ha megmozdítom a fejemet.A kérdésem az lenne hogy ez mitől lehet és hova forduljak.A válaszát előre is köszönöm.Tisztelettel.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Ideggyógyászati szakrendelést keressen fel vagy kifejezetten otoneurológiai rendelést.Az egyensúlyozó ideg, központ vagy a belső fül problémáiról lehet szó.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 14., 08:45; Megválaszolva: 2011. április 14., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: