• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszelt doktorno/ur A kislanyomnal 4-5 eves koraban derultki hogy szedul akorr ket hetig volt korhazban de semit nem alapitottak meg Es azota is megvan ez a problemajaAmi havonta 2-3Rom alkalommal elofordul Es ilyenkor kihanyja magat utana lefekszi 1-2 nap es jobban van nem tudom hogy mi okoza nala ezt Kerem segitsen Sajnos nem magyar orszagon vagyunk hanem angliaban Itt is voltunk Mar tobb alkalommal orvosnal de semit nem tudnak mondani vert is vetek martobb alkalommal desemi eredneny kerem segitsen nagyonszepen koszonom Tisztelettel egy agodo apuka Joe Hegedus

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Előfordul, hogy a migrénes rohamokhoz hasonlóan a szédülés is rohamokban jelentkezik. Másrészről egyfajta epilepsziás rohamok is szédülés képében jelentkeznek. Próbálják ezt megbeszélni a kezelőorvosukkal.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. április 08., 08:02; Megválaszolva: 2011. április 12., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: