• Zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Egy ideje éjszaka arra ébredek, hogy a bal kezem, az egész tenyér el van zsibbadva és nehezen tudok megszabadulni a zsibbadástól. Nappal meg sokszor viszket a bal tenyerem közepe. Nem tudom van-e összefüggés a két dolog között? Nem vagyok beteges, orvoshoz nagyon ritkán járok, semmilyen orvosságot még nem szedek, két császármetszésem és egy epeműtétem volt. Most nagyon aggaszt ez a zsibbadás. Mit csináljak? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! A tenyeret ellátó ideg kerül nyomás alá, lehetséges, hogy alagút szindróma miatt, ezért neurológust javasolt felkeresnie, addig is B-vitamint szedjen, éjszakára fáslizza be a csuklóját!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 06., 08:00; Megválaszolva: 2011. április 06., 13:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: