• Tompa állapot

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb. 11 éves koromban korházba kerültem a következő végett: Elkeztem homályosan látni, úgy mint aki napba nézett, folosan láttam. Elkezdtek zsibbadni az újjaim,az ajkam,orrom,nyelvem. A hangérzékelésem is megváltozott. A koordináció képességem elhagyott, mellé léptem a lépcsőfokokon. Nem ismertem meg senkit, majd éber eszméletvesztésem volt, am azt jelenti, hogy mindent csináltam, elmentem még a mosdóba is, de nem voltam magamnál... A mentő autóból is ki akartam ugrani, nem tudtam magamról,sokmindent később meséltek el én csak töredékére emlékeztem....Nem jöttek rá mi a bajom, majd el lett hanyagolva a dolog... Kb.14-15 éves koromban és azóta egy-két évente előjött/jön ez a dolog,annyi külömbséggel,hogy magamnál maradok... Néha erős fejfájáskíséri , egyszer meg beszédzavar követte, nem tudtam felépíteni rendesen a mondanivalómat. Tehát homályos látás,zsibbadás a kézfejen,arcon,hallás-és koordinációzavar, néha nagyon éles fejfájás és egyszer beszédzavar. Bár ritkán kap el, de nagyon rossz ez az állapot és félek, hogy rossz helyen, rossz időben egyszer "eszméletemet vesztem"....

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! A tünetek alapján a legnagyobb a valószínűsége az auraval járó migrainnek. Fejfájás szakrendelést keressen fel.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. április 05., 10:23; Megválaszolva: 2011. április 07., 22:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: