• Carpalis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        JOBB KEZEM FÁJ , ZSIBBAD , ENG VIZSGÁLAT KÉSZÜLT AMELY MEGÁLAPITOTTA A CARPALIS ALAGUT SYNDROMÁT . ENG VIZSGÁLATI EREDMÉNY :B.O. NERV.MEDIANUS , mdl 3,42 , mvs :58.4 m/sec :ampl: 3,93 mv :J.O. NERV.MEDIANUS , mdl 3,36 , mvs :54,2 m/sec :ampl: 1,13 mv eng sensoros antidrom eredmény B.O. NERV.MEDIANUS ,svs: II-ES UJJ-CARP :39,9 M/SEC : AMPL:20.0 UV J.O. NERV.MEDIANUS ,svs: II-ES UJJ-CARP :50,7 M/SEC : AMPL:33,3 UV SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI MILYEN KEZELÉS LENNE HATÁSOS RÁ , VAGY MÜTENI KELLENE-E ÖN SZERINT .VÁLASZÁT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Műteni csak akkor kell, ha az úgynevezett konzervatív kezelés (gyógyszer, fizioterápia) hatástalan, vagy a kézizmok sorvadása lép fel. Nem szetroid gyulladásgátló gyógyszer, a csukló éjszakai sinezése és fizioterápia lehet rá jó hatású. Ezeket neurológusa tudja Önnek előírni.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. április 02., 15:22; Megválaszolva: 2011. április 07., 22:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: