• Lábujj zsibbadás lehet a visszérműtéttől?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Aggodalmam a következő. 2008-ban volt egy kétlábas visszérműtétem, ami akkor jól sikerlüt. de sajnos 2010 vége felé pedig már elkezdett zsibbadni a bal lábamon a kislábam ujja. Mai napra az egész lábfejem és a jobb lábamon is kezdenek a tünetek erősödni. Félelmemben elmentem háziorvos hoz továbbküldött ideggyógyászatra és érsebészetre eddig senki semmit nem talált, most majd ortophediára kell mennem, de minden idő és várakozás, a tünetek pedig erősödnek, remélem, nem jön el az idő, amikor nem tudok majd elmenni, dolgozni, sajnos álló munkát végzek. , információját előre is köszönöm. A kérdésem az lenne mitől van ez a zsibbadás mert most már a kezemben is érezhető az ujjaknál. ortophediai elváltozás nincs az orvos ma azt mondta! Mitől van? tovább nem küldtek, azt mondták vegyek másik cipőt és érdekesen 2 lábbelit használok felváltva, nem olcsót és kényelmes fajtát.

        WEBBeteg szakértő válasza a láb- és kézzsibbadás témában

        Kedves Kérdező! A lábzsibbadása biztosan nincs összefüggésben a viszérműtéttel. Idegnyomódás vagy általános kisidegbántalom jele lehet. Az idegnyomódás lehet helyileg a lábon vagy pedig a gerincnél. A kézzsibbadásra ugyanezek a lehetőségek állnak fenn. Ismételt ideggyógyászati vizsgálatot javasolnék, ezen okok kizárására vagy megerősítésére.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. március 31., 22:56; Megválaszolva: 2011. április 07., 20:48

        Kövess minket a facebookon!
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt válaszoló! 3 hónapja, súlyzós edzés másnapján elkezdett zsibbadni a jobb kezem kis-, és gyűrűs ujja. Az eset ki lett vizsgálva: ENG, ideg UH. Kiderült, hogy könyöktáji alagútszindróma. 3 hete azonban más tünetek is...
        Tisztelt Dr Nő! Én egy 39 éves férfi vagyok akit kb 10 éve kezelnek Parkinson tünetekkel. A kérdésem az lenne hogy az én esetemben a betegsége jellemző remegés egyáltalán nincs nem is volt illetve már nagyon rég még a diagnózis...
        Tisztelt Doktor Úr, A kislányom nagykutacsa 4 hónapos kora körül záródott (mindig kicsi volt neki); ezt követően közel féléves korában sikerült eljutnunk beutalóval idegsebészhez, aki kétirányú koponyaröntgent kért. Màsfél óra...
        Üdvözlöm Dr. Nő Nyaki problémával küszködök január óta. Fejmozdításnál fájdalmas nyelésnél kellemetlen gombócérzést okoz.Éjszaka mikor egyik oldalamról a másikra fordulok úgy érzem mintha ki akarna törni a nyakam.Mindenféle...
        Tisztelt Főorvosnő! 2000-be kezdődtek a panaszaim,fogyás lábfájdalom .Miskolcon 2 éves kórházi vizsgálatok alapján nem tudták megtalálni a betegségem.majd folyamatosan fájt a lábam ,és szövettant vettek ami myositist igazolt ,majd EMG...
        Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő! 2 napja tapasztalom a következő tüneteket: a jobb karom ( alkar)néha enyhén bezsibbad, pár percig tart utána elmúlik. Ezt tapasztalom a jobb oldalon az arcomon és a jobb lábamon is a lábszáron, néha a fejem...
        Tisztelt Dr nő Januárban kezdödöt ugy éreztem hogy nehezen tudok menni állásnál remegnek a lábaim aztán sétálni akartam de ugy éreztem hogy nem megy rosszulét jött rám hányinger és ugyéreztem hogy öszefogok esni férjembe kapaszkodva...
        kedves doktor nö! olyan kérdésel fordulok önhöz hogy lehet e valami agyi problémám ha csak egy sima egyensuly zavar miadt küldtek ell vér vizsgálatra kel e esetleg agodnom?egy teszten vettem részt ami igyenes volt és ott egyensulyzavart...
        Tisztelt Doktornő! Tegnap tettem fel önnek egy kérdést a hipnagóg hallucinációval kapcsolatban, amire választ is kaptam, de ahogy ön is írta nem fejtettem ki igazán. Amikor lefekszem már attól rettegek,hogy ezt fogom tapasztalni. Elkezdek...
        Tisztelt Doktornő! 2 hónapja arra ébredtem,hogy iszonyatosan szédültem,főleg helyzetváltoztatásra. Akkor elmentem neurológushoz,aki BPPV-t (Benignus paroxizmális pozicionális vertigo)állapított meg. Azóta szerencsére a szédülés nem jött...