• Nootropil

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt .Bessenyei Doktornő. Köszönöm válaszát az agyi CT felvételemmel kapcsolatban. A további kérdésem: mi okozhat ilyen jellegű agyi sérülést??? Ennek a sérülésnek lehet -e a tünete a teljes bal oldali zsiborgás??? A háziorvosom szerint ez a zsiborgás , amig élek elkísér. Nootropilt illetve cardegic 100 mg -os gyógyszereket írt fel. Egy kicsit elkeserít,hogy szerinte ezt a zsiborgást / nem kimondott zsibbadás/ nem lehet megszüntetni Tisztelettel várom szíves válaszát: Streleczki Józsefné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsibbadás témában

        Kedves Asszonyom! Kérem, hogy előzményekkel együtt tegye fel újra kérdését szakértőnknek. Rendszerünk anonim, nem lehet visszakeresni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 24., 10:35; Megválaszolva: 2011. március 28., 09:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: