• Csípő érzés a lábfejen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár hete lépés közben időnként csípő érzést (nem égő, bizsergő ) érzek a lábfejemen mindig ugyanott, és nagyon kellemetlen. A cipőmre gyanakodtam, de, mezítláb is érzem. Ebben kérném a segítégét. Üdv .

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a láb zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel idegnyomódás okozza a panaszát vagy pedig a lábboltozat süllyedése. Próbáljon meg egy darabig teljesen másfajta felépítésű cipőt hordani. Ha továbbra is jelentkezik kb. 2 hét után, akkor ortopédiai és neurológiai vizsgálat javasolt. Addig is végezzen lábtornát. Járjon sarkon, lábujjhegyen, próbáljon meg a lábujjaival pl. ceruzát felemelni, labdát gurigázni a talpával, persze mindezt mezítláb, naponta.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. március 20., 09:01; Megválaszolva: 2011. március 23., 15:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: