• Enyhe ischaemiás fehérállományi károsodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        mit jelent, súlyossága, magas vérnyomásban és cukorbetegségben szenved a férjemről van szó

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a agyi károsodás témában

        Kedves Kérdező! Figyelem felhívő jellegű a leírt enyhe fokú fehérállomány károsodás. A cukorbetegség és magas vérnyomás következtében az agyban lévő kiserek falának károsodása következtében jön létre. A vérnyomás és vércukorszint megfelelő szinten tartásával lehet a rosszabbodás ellen tenni. Emellett vérrögképződés gátló és vérzsírcsökkentő szer szedése is ajánlott. Beszélje ezt meg kezelőorvosával.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. március 17., 19:29; Megválaszolva: 2011. március 21., 20:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: