• MRI felvétel kiértékelését szeretném kérni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktnő/Úr ! Pár hónapja tartó görcsös rosszullétem miatt koponya MRI felvételt készittetem. De sajnos én mint "civil" ember nem értem a megkapott vizsgálati leletet. Azt szeretném megtudni hogy Önök tudnának-e ebben segiteni hogy ha elküldöm a lelet tartalmát megtudnák-e nekem irni, hogy milyen problémám van. Köszönettel Buzás János email.: [email protected]

        Dr. Csuth Ágnes válasza a koponya MR témában

        Kedves János! Másolja be a leletet, segítünk az értelmezésében, a tüneteket is írja le, legyen szíves.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 03., 12:50; Megválaszolva: 2011. március 05., 17:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: