• Lisztérzékeny lennék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elkezdet lebontodni az izom a farizomból a csípőmről a combomrol mindent kizártak nálam egyedül még a lisztérzékenységet nem nem tudják mi bajom van a vérképem jó emg negetív lehet olyan szövödménye a lisztérzékenységnek hogy attól sorvad a szöveteim a medence csontom körül mindenhol?valami fertőzésem is lehetett mert sokáig be volt gyuladva a torkom lehet hogy a fertőzés aktiválta az immunrendszeremet a rosz működésre bár az imunpanelem norm értéket mutat lehet hogy liszt érzékeny vagyok vagy mitől sorvadhat még a medence és a far csontomról az izom kérem segítsenek

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a izomsorvadás témában

        Kedves Kérdező! Ha az EMG negatív lett, a CK értéke normális, akkor az izom gyulladásos vagy úgynevezett degeneratív betegsége kizárható. Sorvadhat az izom attól, hogy az idegek nem megfelelően működnek, ezt ENG vizsgálattal ehet kizárni. Én mindenképpen ágyéki és medence MR felvételt is készíttetnék annak kizárására, nem nyomódik e valahol az ezeket az izmokat ellátó ideg. Beszélje ezt meg neurológusával.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. március 03., 12:12; Megválaszolva: 2011. március 07., 12:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: