• Szövetsorvadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kb 4 hónapja voltam egy nővel begyulladt a makkom nemi betegség gyanújával fordultam orvoshoz ahol is kizártak minden nemi betegséget begyulladt a torkom torokváladék tenyésztés - majd pigmentfoltok jelentek meg rajtam, megduzzadt a nyirokcsomóm majd 4 hét múlva elmúlt de amiért önhöz fordulok hogy elkezdett a csípőmről,a farromról a combomról a térdemről sorvadni a szövet alig birok már menni a kezeim lividek reyneud jelenség hideg hatására megfigyelhető immunglobinok norm értéken vannak emg vizsgálaton kizárták a myositist vérképemben egyszer volt magas a ck 499 majd azóta normalizálódott lehet esetleg idegi probléma? vagy autoimunn? eng vizygálatra vagyok visszahiva

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a izomsorvadás témában

        Kedves Kérdező! Nem igazán értem milyen szövet kezdett el sorvadni. Ha a bőr, az nagy valószínűséggel a torokgyulladást kiváltó baktériális fertőzés másik tünete. A CK olyan kis mértékben volt emelkedett, hogy az nem szól izombetegség mellett. A vizsgálata és a leleteinek pontos ismerete nélkül nem tudok Önnek közelebbit mondani.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. február 25., 08:12; Megválaszolva: 2011. február 27., 18:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: