• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő A problémám a következő. 2 évvel ezelőtt kifújtam az orromat egy erős megfázáskor és nagyon megszédültem. Ezzel az eseménnyel kezdődött a szédülésem. A szédülés nem kimondottan forgó szédülés, hanem olyan érzés mintha lift-ben lennék, illetve ha lift-bőlkiszállok mintha ki menne alollam a talaj. Nagyon kellemetlen, megkeseríti mindnenapjaim. Annak rendje módja szerint voltan neurológián- EEG, Koponya Mr, gerinc Mr. EEG-n kis eltérés de a neurológus azt mondta hogy nem epilepszia. Voltam fül-ör gégészeten ott is minden jó. Szemészeten szintén. Vérnyomás. vércukor jó. Arc üreg röntgen is jó. Nyaki ütőér vizsgálat is volt az is rendben. Nagyon el vagyok keseredve, mert az iskolába a napjaimat megpecsételi. Kissé tompa fejfájás is jelen van illetve mintha gombóc lenne a torkomban. Esetleg valami tanácsot tudna adni. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Neurológiai betegség nagy valószínűséggel kizárható a tünetei hátterében. Kardiológiai vizsgálatot javasolnék annak kizárására, nincs e egy olyan fajta szívritmus zavara, ami ezt fenntartja. Ha ez is negatív, akkor nagy a valószínűsége, hogy a panaszai pszichés eredetűek lehetnek.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. február 23., 15:42; Megválaszolva: 2011. február 27., 18:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: