• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt orvos ur! Azert irok mert mar nagyon el vagyok keseredve. Tobbszor voltam orvosnal es nem talalom a hibat. Rengeteg problemamm volt. Szivritmuszavar de ezt egy jo ideje nem erzem es mar nem is szedek gyogyszert ra. GYomorfekelyem de ez is regebben volt...neha azert faj a gyomrom... A problemam az hogy mostanaban nagyon szedulok...egesz nap olyan vagyok mint egy zombi, mintha csak arnyekom lennek mintha almomban jarkalnek vagy nem is tudom... Aztan amikor jon az este olyan eros szedules fog el hogy muszaj lefekeudjek hogy el ne ajuljak. Erzem hogy nagyon szedulok elhomalyosul a vilag es a fulemmel sem hallok tisztan es cseng is a fulem...Erosen kell kuzdjek hogy ne ajuljak el, ugy erzem kicsi a vernyomasom ( pedig altalaban nagy szokott lenni). Nehezen mulik el ez a roham es hajlamos masodjara es harmadjara is elojonni ugyanaznap este. Nagyon felek. Amit meg elmondhatok az az hogy neha szekletproblemaim vannak, neha nagyon faj a hasam. A menstruacio elott egy-ket hetel elkezd fajni kozvetlenul a koldokom feletti pontban es felfujva erzem magam es nem megy a szekletem...de van ugy is hogy van szeklet de megis nagyon faj abban a pontban napokon keresztul...Aztan amikor megjon a menstruacio fokozatosan elmulik a koldok koruli fajdalom de nagyon faj az alhasam a menstruacio miatt, olyannyira hogy 3-4 gyogyszert is beveszek mig elmulik es az ajulas kerulget. A maj korul is szokott fajni amikor menstrualok... Allitolag a maj nem szokott fajni de akkor mi? Valami ott egy pontban nagyon rossz... Voltam orvosnal es megneztek a koldokom korul a majamat es azthiszem a vesemet is de azt mondtak minden rendben. A koldokom korul lattak valamit de azt mondtak nem tudjak mi az. A szivemet is megneztek azt mondtak nincs baja. Amit meg fontos megemliteni hogy dohanyoztam is de csak nagyon keveset. A leggyengebb dohanyfajtakbol szivtam naponta egy-ket szalat...minimalis szinten megis vannak leguti problemaim... Neha ugy erzem van levego de mintha az en tudomnek nem lenne eleg es eroltetnem kell hogy levegot vegyek... nem fulladok csak melyeket kell lelegezzek mert ugy erzem nincs levegom. Par hete e tudom is nagyon fat de elmult.... Leirtam az osszeset ami problemam volt. Enne alapjan szeretnem ha megprobalnank rajonni mik az eros szedules okai, mert nagyon megneheziti az eletemet...mindig akkor vagyok rosszul amikor a legtobb dolgom lenne

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Nagyon összetettek a panaszai, egyetlen betegséggel biztosan nem magyarázhatók. Lehet a tünetek jelentkezésében, erősségének fokozódásában már egy kis szorongás is. Neurológiai vizsgálatot javasolnék, ahol a részletes kikérdezése, a vizsgálata után többet tudnak Önnek mondani.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. február 15., 10:33; Megválaszolva: 2011. február 17., 22:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: