• Szédülés, nem tudom megtartani az egyensúlyom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A oldalsó éa tarkó részén erős fájdalmakat érzek.Egy hónapja egy teljes napon keresztül nem tudtam megtartani az egyensúlyom ami újból előjött. Azt hittem a vérnyomás vagy a cukorszint Sok cukrot viszek be a szervezetembe) de már nem tudom. Félek hogy bármikor bárhol előjön ez az egyensúly vesztés.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

        Kedves kérdező! a nyaki izomzat merevsége okozhat szédülést, egyensúlyzavart és tarkótáji fájdalmat is, javasolt felkersnie háziorvosát.Addig is nyaki izom torna, masszázs javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 07., 09:21; Megválaszolva: 2011. február 08., 17:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: