• Guillain-Barre syndroma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lányonál tavaly aug-ban diagnosztizálták a syndromát. 2.5 hónapos intenziv kezelés és 8 hét lélegeztetés után november 2-án került a budakeszi Állami Egészségügyi Központ Rehabilitációjára. Most már szépen javul, önállóan jár, ellátja magát. Kérdéseim a következők lennének. 1. Kiegészítő terápiaként tudna-e valamilyen természetgyógyászati ill. más kezelést javasolni? 2. Visszatérhet-e ez a betegség a későbbiekben is ?

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a Guillain-Barre témában

        Kedves Kérdező! Általában nem szokott újra fellángolni a betegség, de a rehabilitációja elhúzódó lehet. Bármilyen multivitamin, B-vitamin komplex készítmény, taurin tartalmú készítmény jó hatású lehet. Gyógynövény boltokban próbáljon meg ilyen összetételű készítményt keresni.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. január 27., 14:21; Megválaszolva: 2011. február 03., 23:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: