• Érzékszervi megzavarodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Úr Kicsit kifejtem a körülményeket csak hogy tisztában legyen mindennel és a lényegre térek. Kamrai extrasystome -m van elég ritka van hogy pár percenként van hogy csak óránként néha napokig semmi. Pár hete megesett hogy egymás után többször is éreztem nem számoltam mert kicsit megszédültem és meg is ilyedtem.. de hamar elmúlt. És most jön a lényeg. Tegnap este ittunk egy kicsit unokatestvéremmel.. megjegyzem nem sokat 2 en 1 liter bort de azt is lassan kb 3-4 óra alatt iszogattuk meg. Nekem már reggel óta fájt a fejem kicsit beteg vagyok. Hát az italra megittam forró teával egy aspirin + C -t abban reménykedve hogy elmegy a fejfájás. El is ment. Tudja én nem vagyok nagy híve a káros szenvedélyeknek... a cigarettáról is leszoktam már évekkel ezelőtt. (Mikor a tüneteim jelentkeztek.) Inni is csak nagyon ritkán iszom alkalom adtán. Akkor is keveset. Eddigi életem során 3 alkalommal fogyasztottam füvet(nagyon kis mennyiségben) Tegnap esti hatása annyi volt hogy elálmosodtam tőle :) Ettem egy keveset és elmentem aludni. Rá talán egy órára azt éreztem hogy zsibbadok.. lüktet a fejem szinte semmit sem érzek és zsibbadok. Ráharaptam a nyelvemre csak hogy érezzem mi lehet. Megharaptam majd szépen visszahúztam a helyére és olyan érzésem volt mintha egymás után újra és újra megharapnám és visszahúznám. Fájdalmat nem éreztem csak az ingert mikor kicsit zsibbad az ember testrésze és csak ingert érez fájdalmat nem. Felültem ez a felülés hasonló érzést keltett.. mintha újra és újra felkelnék. a legjobban a tarkómtól a lapockámig és a számban éreztem a zsibbadást a testem ennél enyhébben zsibbadt. Nagyon megijedtem nem tudtam mi okozhatja. Tesómnak szóltam nézzen már rám. Annyit mondott nagyon érzi hogy ver a szívem, a lüktetést én is éreztem. Ez lehetett az ijedtségtől is nemde? Elolvasta a gyógyszer betegtájékoztatóját azon sem volt semmi ilyesmi mellékhatásoknál zsibbadás, de ez azért sok lenne egy ekkora kis tablettához. Felhívtam ismerősöm kérdeztem hogy az a kis mennyiségű fogyasztott fű okozhat e ilyesmit. azt mondta még nagyobban se soha nem hallott hasonlóról, ...nem valószínű. A kérdésem ezzel kapcsolatban, maga lát összefüggést a panasz és a történtek között? Ha nem mi okozhatta ezt... félelmetes volt :( Tisztelettel!:

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a Érzékszervi megzavarodás témában

        Kedves Kérdező! A fű szívása együttes alkohol fogyasztás és a meglevő szívritmuszavar elég ahhoz, hogy az Ön által leírtakat kiváltsa. A jövőben saját érdekében tartózkodjon ezek használatától.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2011. január 17., 11:05; Megválaszolva: 2011. január 23., 18:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: