• Parkinsonkór? Izületi gyulladás vagy valami egészen más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DOKTOR NŐ/ÚR! Nyugalmi állapotban remeg nek lábaim és úgy érzem hogy az egész testem. Irodában dolgozom ezt a remegést kollégám is észrevette, nehezen tudok írni és ha minéljobban koncentrálok az írásra annál inkább sem megy.. Reggeli ébredéskor nagyon fájnak az ujjperceim a kezemen a jobb kezemfeje be is dagad.A könyökem a vállam és lábujjaim is fájnak ,merevek

        Dr. Csuth Ágnes válasza a tremor témában

        Kedves Kérdező! Kérdése olyan jellegű, ami csak neurológiai vizsgálat után megválaszolható. Mindenképp keressen fel ideggyógyászt, a tremor hátterében többféle eltérés lehet. Reumatológust is érdemes megkeresni. Sokszor a korai parkinsonos tünetek nem jellegzetesek, akár mozgásszervi betegségre is hasonlíthatnak, ezért fontos a neurológiai vizsgálat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 16., 13:49; Megválaszolva: 2011. január 17., 13:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: