• Stressz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Megegyszer leirom akkor a kerdest,remelem,most mar nem tunik el a rendszerbol. Szeduleses panaszaim voltak amit fejfajas,neha hanyinger kisert. Szedules volt fejfajas nelkul is. Azt szeretnem kerdezni,hogy lehet e ez stressztol ha minden eredmenyem eddig jo volt, vereredmenyek ,EKG, hasi ultrahang,nyaki erek ultrahangja,fej CT mind rendben volt. Eleg stresszes vagyok,aprobb bajoktol is megijedek es ragodok rajta.Meg var ram egy MRI(fej),On szerint ott talalhatnak valamilyen elterest ha eddig minden rendben volt? Remelem nem, es csak a stressztol van.Koszonom valaszat!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés, hányinger témában

        Kedves Kérdező! Az alapján, hogy az eddigi eredmények negatívak voltak, nem lehet megmondani, hogy a koponya MR-en mi fog ábrázolódni. Ha megjósolható lenne, nem kérne az orvosa sem vizsgálatot. Csak annyit tudunk javasolni, hogy türelmesen várja meg, míg befejeződik a kivizsgálás, ha nincs szervi ok, ami igazolódna, pszichiátert keressen fel!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 12., 15:23; Megválaszolva: 2011. január 13., 14:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: