• Hogyan kezelhető a bordaközi ideggyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Bordaközi ideggyulladást állapítottak meg nekem 1 hónapja. Szedtem apranax, mydeton és millgammát napi 2x1-et. A fájdalmam enyhült, de nem szűnt meg. Nagyon köhögök is, és félig ülő helyzetben tudok csak aludni. Elküldtek röntgenre az eredmény negatív. Voltam vérvételen ,a vasam és a fehérvérsejtem egy kicsit több a megengedettnél. Az orvos azt mondta, semmi bajom nincsen, szedjek fájdalomcsillapítot. Ha két hét múlva sem javul, akkor elküld egy hasi ultrahangra, hátha a vesémmel van baj és az sugárzik ki a bordámhoz. Nem akarom elhinni, hogy nincs valami megoldás. Kérem segítsen, nem lehet állandó fájdalommal élni. Gyerekeim vannak, akiknek szükségük van rám.

        WEBBeteg szakértő válasza a ideggyulladás, kezelés témában

        A leírt gyógyszerek, amiket szedett a fájdalmára megfelelőek voltak. Szoktunk javasolni enyhe légzőtornát, ami mély belélegzésből, lufifújásból áll. Mivel köhög, ezért valamilyen tüdőgyógyászati oka is lehet a panaszainak, ezért érdemes lenne egy tüdőgyógyászati szakrendelést is felkeresnie. Ha nem szűnnek a panaszai felmerülhet háti gerinc probléma, illetve kiütés nélkül lezajlott övsömör lehetősége is. Neurológiai vizsgálatot javasolnék.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. január 08., 19:59; Megválaszolva: 2011. január 10., 13:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: