• Zsibbad a jobb csuklóm tájéka

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Tegnap délután óta enyhe folyamatos zsibbadást érzek a jobb csuklóm tájékán. Eleinte azt hittem majd elmúlik, de már több, mint egy napja zsibbad. Enyhe nagyon és főleg a karom felső felén érzem jobb szélen. Ha mozdulatlanul hagyom a kezem nem érzem, főleg mozgáskor. Amikor megnyomom gyengén azon a bizonyos ponton, akkor jobban érzem. Fájdalmam nincsen, csak nagyon zavar és félek nehogy valami komolyan baj előjele legyen. Gyors válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Eszter

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsibbadás témában

        Kedves Eszter! Az ideg nyomódása, vérellátási zavara okozhatja, pl. ha a csuklóját az asztalhoz támasztja az egér használata közben.Ne erőltesse, kezdjen szedni B-vitamint, ha nem javul, neurológushoz forduljon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 30., 16:52; Megválaszolva: 2011. január 03., 14:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: