• Mosolygáskor remegnek az arcizmaim

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        5,6 évvel ezelőtt jelentkezett először.ha mosolygok ,az arcizmom remegni kezd de csak akkor ha mosolygok ,inkább ha erőltetett a mosoly ,vagy ha épp zavarba vagyok ,vagy izgulok valamivel jobban.azt is észrevettem ha időbe este 22 körül lefekszem aludni másnap jobb mint ha nem pihenem ki magam.Alkohol fogyasztásánál nem jelentkeznek a tünetek egyáltalán viszont másnap erősebben.Ez a jelenség folyamatos de csak hoszabb ideig tarto mosolygásnál jelentkezik ,ami nem annyira látványos még nem vették észre rajtam ,de engem sokszor zavar ,mer legszivesebben egész nap mosolyognék és ha sokáig teszem elkezd az arrcizmom remegni .És minnél jobban visszatartom annál jobban remeg ,egyik naprol a másikra alakult ki,gyogyszer mellékhatása nem válthat ki ilyet?pl zöld kagylo amit már előtte is szedtem meg még most is?mi lehet ez?Kinek kellene megmutatnom ?mert szeretném megtudni.Előre is köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a izomrángás témában

        Kedves Kérdező! Azt nem tudom Önnek megmondani, hogy a zöld kagylónak lehet e ilyen mellékhatása. A tünetek lehetnek az arcizmok fáradásából adódóak, bár akkor valószínűbb, hogy egyéb mimikai mozgásra vagy rágásra is jelentkeznének. Lehet esetleg magnézium vagy calcium hiány következménye. Okozhatja stressz is. Labor vizsgálatot, esetleg neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. december 14., 12:45; Megválaszolva: 2010. december 18., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: