• Lelet elmagyarázása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cim : Munkahelyemen álló helyzetben görcsrohamot észleltek eszmélet vesztésem volt ezt követően zavartság jelenkezet vizsgálatkor éber, orientált tudata tiszta volt. A történtekre nem emlékeztem. El küldtek EEG vizsgálatra és kérném a leletem magyarázatát , Cooperatio: jó Hyperventilatio: jó Gyógyszer: mentes LeirásMko.hátsó régió elvezetései felett 25-50uV amplitudóju. 9-10Hz frekvenciáju reguláris alpha aktivitás.Eülső régiók felé haladva fiziológiás amplitudócsökenés. Szemnyitásra desynchronisatio.Szemzárást követően alfha visszacsapás jelenkezik Hyperventilátio során novum nem volt Kérném az adatok magyarázatát és mivel epilepszia gyanuval végezték a vizsgálatot az esetleges beteg ségem vagy hajlamom meg állapitását Tiszteletel várom válaszát Cs. Gusztáv

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a eeg témában

        Kedves Gusztáv! Az EEG lelet teljesen normális agyi tevékenységet mutat. A rosszulléte nem biztos, hogy epilepsziás roham volt, megfelelhet egy rángásokkal járó ájulásnak is. További vizsgálatok szükségesek, ezt a neurológiai szakrendelésen előírják Önnek.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. december 12., 18:15; Megválaszolva: 2010. december 16., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: