• Epileptologiai ellenőrző vizsgálatról

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        20 éve vagyok epilepsiás,jobb oldali homloklebeny contusio miatt. Neurotop R, és Rivotril gyógyszereim azóta szedem. Egy Bp.-i klinikán orvosom eltávozása óta nem fogadnak. Rendszeres vérkép, CBZ érték ellenőrzéseim elmaradtak már 10 éve. Vidéken ez nehézkes. Hogyan juthatnék hozzá ezen vizsgálathoz a társadalombiztositás és betegirányitás útján? Tisztelettel

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a epilepszia témában

        Kedves Kérdező! Bármelyik vidéki kórházban rendelkezésre állnak ezek a vizsgálatok. Ha Ön rendszeresen jár valamelyik vidéki kórház epilepszia szakrendelésére, akkor a gondozó orvosa, ha szükségesnek látja, akkor elvégezteti ezeket a vizsgálatokat. A carbamazepin vérszint ellenőrzésre csak akkor van szükség, ha Önnek esetleg rohama van, vagy bármilyen, gyógyszer túladagolásra utaló panaszt észlelnek. A lakhelyéhez legközelebbi kórház epilepszia szakrendelésére jelentkezzen be.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. november 30., 22:01; Megválaszolva: 2010. december 05., 10:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: