• Pattog a szemhéjam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Levelemmel azért fordulok Önhöz, mert már lassan egy hónapja folyamatosan, minden nap a bal szemem szemhéja pattog, ugrál vibrál, nem tudom leírni de annyira idegesítő már! Nagyon zavar, de sajnos nem tudom mit tegyek ellene! A látásom nem romlott semmit, nem vagyok szemüveges sem! Sőt a fáradságtól se hiszem, mert nem csinálok semmi olyasmit amitől hulla-fáradt lennék minden nap! De van úgy, hogy reggel azzal kelek, hogy érzem h ugrál a szemhéjam. Szabad szemmel is jó látható! Nem tudom mitől lehet, azt viszont észrevettem, ha ideges vagyok akkor annál jobban érzem, hogy csinálja! SEGÍTSEN NEKEM MERT RETTENTŐEN IDEGESÍT! Köszönöm előre is!János

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szemhéj témában

        Kedves Kérdező! A stressz, vagy akár neurológiai ok okozhatja panaszát. Abban az esetben ha ez nem hirtelen rándulás, hanem tónusos összehúzzódás és nem egy pillanatig, hanem hosszabb ideig tart, akkor lehet blefarospazmus részjelensége. Mindenképpen ideggyógyászati vizsgálat szükséges, hogy van e esetleg egyéb olyan kísérő tünet, ami útba igazíthat az okot illetően


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 27., 20:31; Megválaszolva: 2011. március 16., 10:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: