• Egyensúlyérzék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Egy 6 éves kisfiúról lenne szó.Kiskorában elég sokszor esett és megütötte a fejét,de nem volt semmi komoly baja.A rajzolás nem megy neki,a ceruzát sem tudja rendesen megfogni,és az egyensúlyával is probléma van.Hova forduljunk segítségért,és mivel fejleszthetnénk?Okozhatja ezt a problémát a gyermekkori esések?Válaszát előre is köszönöm.Üdv:N.Zsoltné

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Gyermekneurológiai vizsgálatot javasolnék, ahol a gyermek vizsgálata után meg tudnák mondani mi lehet a panaszok hátterében. Egyéni fejlesztés, szenoros torna az, ami segíthet.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. november 26., 11:00; Megválaszolva: 2010. december 02., 21:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: