• Comb zsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A jobb combom gyakran, sőt néha folyamatosan zsibbad mozgás közben és nyugodt helyzetben is. Ez a zsibbadás előjön fekvés közben is, egyre sűrűbben már égő érzést is érzek.. Gyakran fordul elő az is hogy állás közben belenyilall. Most körülbelül 2 napja szinte kibírhatatlan a fájdalom. Ezzel a problémával körülbelül 2 hónapja szenvedek. A házi orvosom elküldött az ortopédiára, ott kaptam gyógyszert (mydeton,brexin) de semmi változás, 2 hétig szedtem. Nem fáj se a gerincem se a derekam. Röntgen felvételt is készítettek, de semmi probléma nem látszik. Most, hogyan tovább? Milyen szakorvoshoz menjek, hogy kiderüljön mi a baj?

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! Valószínű Önnek úgynevezett femoralis alagút szindrómája van, ha a combja elülső része zsibbad, fáj, ami a femoralis nevű ideg nyomódása miatt jöhet létre a lágyékhajlatban. Neurológiai vizsgálatot javasolnék.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. november 24., 22:53; Megválaszolva: 2010. december 02., 21:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: